Halfje-Bruin

Halfje-Bruin

Een collectie interessante ditjes en datjes.

Kees de Bruin

1 minuut leestijd

Vandaag loop ik samen met Geerte de Trage Tocht Amsterdam Houthavens, een wandeling met een aantal architectonische hoogstandjes rond de Amsterdamse Houthavens. Het is gelukkig droog als we beginnen met de wandeling maar het is wel erg somber en elk moment kan het gaan regenen. De camera blijft vandaag in de tas maar het is zeker de moeite waard om de wandeling nogmaals te doen als het wat beter weer is.

Met nog zo’n vijf kilometer te gaan begint het helaas te regenen maar gelukkig valt het met de hoeveelheid wel mee. Weer terug bij het Centraal Station halen we snel een kop warme thee en chocolademelk om weer een beetje op temperatuur te komen. Even kijken hoe laat de trein richting Amersfoort gaat en dan nemen we weer afscheid en hebben we toch weer een mooie wandeling achter de rug.

Recente berichten

Blog Series

Categorieën

Over Mij

Amateur fotograaf, korfballer en een liefhebber van lekker eten.