Halfje-Bruin

Halfje-Bruin

Een collectie interessante ditjes en datjes.

Kees de Bruin

1 minuut leestijd

Met de heide rond Amersfoort in volle bloei heb je een keuze. Je gaat vroeg op pad om de opkomende zon bij de heide te fotograferen. Of je gaat voor de zonsondergang. Vorig jaar voor het eerste gekozen en vandaag voor de zonsondergang. Ruim op tijd stap ik in de auto weer op weg naar de Hoorneboegse Heide in Hilversum.

Na een klein rondje een leuke plek uitgekozen met een mooie boom in de directe lijn met de plek waar de zon onder gaat. Statief opzetten, camera paraat en dan maar wachten tot het moment suprème. Helaas voor mij hangt er net een wolk op de verkeerde plek maar ook dat geeft toch weer een mooi effect.

En zoals altijd moet je ook nog steeds om je heen blijven kijken. Ook dan zie je soms leuke plaatjes zoals hier een paar wandelaars met de opkomende maan op de achtergrond.

Al met al toch wel een leuke en leerzame avond geweest en een paar mooie plaatjes kunnen schieten.

Recente berichten

Blog Series

Categorieën

Over Mij

Amateur fotograaf, korfballer en een liefhebber van lekker eten.