Halfje-Bruin

Halfje-Bruin

Een collectie interessante ditjes en datjes.

Kees de Bruin

1 minuut leestijd

Het is een mooie zondagmiddag en dat nodigt uit om weer eens een stukje te gaan wandelen. Met de camera op zak stap ik de deur uit om een rondje door Amersfoort te lopen.

Met alleen de 27mm lens is het even zoeken naar de juiste composities wat met een zoomlens toch wat gemakkelijker gaat. Maar er is genoeg te zien en te fotograferen en ook met de voeten kun je enigszins in- en uitzoomen.

Via het Valleikanaal en de Isselt loop ik langs de Eem weer terug naar de binnenstad en dan weer naar huis. Ondanks een stevig windje maar met een heerlijk zonnetje toch weer een lekker stuk gelopen en wat leuke foto’s kunnen maken.

Recente berichten

Blog Series

Categorieën

Over Mij

Amateur fotograaf, korfballer en een liefhebber van lekker eten.