Halfje-Bruin

Halfje-Bruin

Een collectie interessante ditjes en datjes.

Kees de Bruin

1 minuut leestijd

Vandaag vroeg uit de veren voor een op het oog mooie wandeling: het Oudenhorsterpad. Het is nog behoorlijk bewolkt als ik even na 9 uur in de auto stap op weg naar Woudenberg. Het is lekker rustig op de weg en bij de parkeerplaats staan er slechts een paar auto’s. Bij het informatiebord staat een groepje wandelaars dus dat sla ik maar even over en begin rustig over de oude spoorlijn richting Kesteren.

Dit rechte stuk van ruim 2 kilometer ligt op een talud een paar meter boven het maaiveld en hierdoor heb je een mooi uitzicht over de omgeving. Bij het tunneltje ga ik van het talud af en loop dan richting het Valleikanaal.

Bij het Valleikanaal aangekomen zie je al snel de eerste bunkers die onderdeel uitmaakten van de oude Grebbelinie. Ik volg de dijk langs het Valleikanaal tot aan de provinciale weg tussen Woudenberg en Scherpenzeel om dan weer terug te lopen naar de parkeerplaats. Nog even het informatiebord bekijken (niets gemist) en dan zit er na ongeveer 7,5 kilometer de wandeling er weer op.

Recente berichten

Blog Series

Categorieën

Over Mij

Amateur fotograaf, korfballer en een liefhebber van lekker eten.